دیابت نوزاد - An Overview
Wiki Article
دیابت نوع ۱ اغلب در طی جوانی یا بزرگسالی رخ میدهد اما میتواند در هر زمانی اتفاق بیفتد.
اگر پرستار کودک یا مسئول نگهداری از کودک هستید، باید بدانید که تشخیص به موقع دیابت در کودکان و دانستن علائم این بیماری می تواند بیماری های کودک را کنترل کرده و باعث سلامت کودک شود، علائم اولیه دیابت در کودکان مبتلا به دیابت عبارت اند از: ادرار زیاد، افزایش اشتها، کاهش وزن ناگهانی، سردرد و تاری دید، تشنگی شدید و بوی میوه در دهان، کودکان مبتلا به دیابت اغلب زودتر از همسالان خود خسته می شوند.
علائم دیابت نوع ۲ معمولا آرام آرام خود را نشان میدهند. ممکن شما سالها بدون اینکه بدانید به دیابت نوع ۲ مبتلا باشید. این علائم شامل:
اگر دیابت دارید، بدن شما انسولین کافی تولید نمیکند یا به خوبی از آن استفاده نمیکند. سپس گلوکز در خون باقی میماند و به اندازه کافی وارد سلولها نمیشود.
اگر شما دیابتی هستید و باردار شوید، می توانید یک بارداری طبیعی و سالم داشته باشید ، اما برای جلوگیری از اضافه وزن و قند خون بالا باید اقدامات اضافی را انجام دهید. عادت های زندگی (خوردن در درجه اول سبزیجات و پروتئین بدون چربی و ورزش روزانه) از بروز مشکلات در دوران بارداری جلوگیری می کند.
متخصصان تغذیه ، پزشکان پزشکی یکپارچه و عملکردی و کارشناسان فعالیت بدنی مانند مربیان شخصی نیز اعضای مهم تیم درمانی دیابت هستند. مهم است که با متخصصان مراقبت های بهداشتی جدید در مورد تجربه ، تخصص و مدارک آنها مصاحبه کنید تا مطمئن شوید که آنها صلاحیت کمک به شما را دارند.
متفورمین رایجترین دارویی است که برای کنترل قند خون تجویز میشود.
صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۷ بروزرسانی: ۱۴۰۳/۰۵/۰۳ ۳۳ نظر آنچه در این مقاله میخوانید دیابت نوع ۲ شایعترین نوع دیابت است که معمولا در بزرگسالی و غالبا در نتیجه سبک زندگی اشتباه ایجاد check here میشود.
انجام فعالیت ورزشی و جسمی منظم در طول هفته نه فقط برای دیابت تیپ ۲ که برای همه لازم و ضروری است. ورزش روزانه به کنترل قند خون و مدیریت کلسترول کمک میکند و ریسک عوارض دیابت مثل اختلال کلیوی، بیماریهای قلبی و عصبی و اختلالات چشمی را به حداقل میرساند.
درمان خانگی فشار چشم چیست؟ چه غذاهایی فشار چشم را بالا میبرد؟
در دیابت نوع دو سطح گلوکز یا قند خون بسیار بالا بوده، گلوکز منبع اصلی انرژی شماست و از غذاهایی به وجود میآید که میخورید. هورمونی به نام انسولین به گلوکز کمک میکند تا وارد سلولها شود و به آنها انرژی بدهد.
اگر میزان انسولین خیلی پایین باشد، بدن نمیتواند از گلوکز برای انرژی استفاده کند. در مقابل، بدن گلوکز را برای تولید انرژی به چربی تبدیل میکند.
داروهای ترکیبی (گلیبورید / متفورمین [گلوکوسانس] ، روزیگلیتازون / متفورمین [آوندامت] ، گلیپیزید / متفورمین [متاگلیپ] ، پیوگلیتازون / متفورمین [اکتوپلاسم] و متفورمین / سیتاگلیپتین [ژانومت]]
هرچند دلیل این اتفاق هنوز مشخص نیست، اما عوامل زیر بر این بیماری تاثیر داشته و خطر ابتلا به آن را افزایش میدهد: